Ο Λιονέλ Σκαλόνι παρουσιάστηκε αναποφάσιστος αναφορικά με το μέλλον του στο πάγκο της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι προκάλεσε αναστάτωση μετά την ιστορική νίκη επί της Βραζιλίας στο «Μαρακανά» με 1-0, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, καθώς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του, αλλά έκανε μια κίνηση που τα ΜΜΕ της χώρας της Νότιας Αμερικής το ερμήνευσαν ως «σήμα» παραμονής στον πάγκο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα ο 45χρονος τεχνικός αποφάσισε τελικά να αποτελέσει ένα από τα μέλη της Αργεντινής που ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για την κλήρωση του Κόπα Αμέρικα του 2024. Ο Σκαλόνι αρχικά είχε αρνηθεί να μετέχει της αντιπροσωπείας, αλλά τελικά άλλαξε απόφαση και τα σχετικά ρεπορτάζ την ερμηνεύουν ως κίνηση συνενόησης με τη διοίκηση της ομοσπονδίας της χώρας.

Ο ίδιος όμως συνεχίζει να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης, τονίζοντας στους δημοσιογράφους, μετά την κλήρωση: «Ακόμη σκέφτομαι για το μέλλον μου. Σκέφτομαι με ηρεμία αν θα πρέπει να κάνω μια νέα αρχή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

Οι παίκτες της Αργεντινής χρειάζονται έναν προπονητή αντίστοιχο του επιπέδου τους. Μίλησα τόσο με τον Μέσι όσο και με την ομοσπονδία. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να πάρω την απόφασή μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!