Στον MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ του 2023 και Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την εθνική Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ, κατέληξε το βραβείο του γερμανικού "Playboy" για τον «άνδρα της χρονιάς».

Στον MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ του 2023 και Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την εθνική Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ, κατέληξε το βραβείο του γερμανικού “Playboy” για τον «άνδρα της χρονιάς». Και πράγματι πόσο υπέροχη χρονιά ήταν για τον πόιντ γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς!

Πρώτα, με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς έφτασε μέχρι τους τελικούς Περιφέρειας του ΝΒΑ, για να οδηγήσει εν συνεχεία στις Φιλιππίνες στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου την εθνική Γερμανίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που τα «πάντσερ» πέτυχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Τι τιμή! Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το μοναδικό βραβείο. Θα ήθελα, λοιπόν να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες στην ψηφορορία, τους θαυμαστές και τους αναγνώστες του Playboy για την ενθάρρυνση και την επιλογή τους. Είναι προνόμιο για εμένα να βρίσκομαι στην κορυφή μιας τόσο μεγάλης λίστας. Ως εκ τούτου, θα προσπαθήσω να τιμήσω τον τίτλο και να τον δικαιώσω».

Ο Ντένις Σρέντερ συγκέντρωσε ποσοστό 18% στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων στην ψηφορορία. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Μπόρις Πιστόριους, ενώ τρίτος ήταν ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!