Ο Αμπέλ Φερέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδα τους, μέσω των Social Media.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος τα ξημερώματα αναδείχθηκε ξανά πρωταθλητής Βραζιλίας με την Παλμέιρας-υπερασπιζόμενος τον τίτλο του 2022-, στράφηκε στο «Grande Panda» (Μεγάλο Πάντα) και στον «Pequeno Dragão» (Μικρό Δράκο), για να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδα τους, μέσω των Social Media.

«Τι είναι πιο σημαντικό; Το ταξίδι ή ο προορισμός;» αναρωτιέται το «Μεγάλο Πάντα» σε μια εικόνα που μοιράστηκε ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ (2019-20). «Η παρέα», απαντά ο «Μικρός Δράκος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ευχαριστώ για την παρέα, οικογένεια Παλμέιρας. Πάμε μπροστά!», έγραψε ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος έφτασε στον πάγκο της Παλμέιρας από 30 Οκτωβρίου 2020, αμέσως μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Φερέιρα έχει κατακτήσει 9 τρόπαια σε διάστημα μόλις τριών χρόνων (!), ανάμεσά τους δύο Copa Libertadores και ένα Recopa Sudamericana.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!