Ανακοίνωση για την αθλητική βία εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωση για την αθλητική βία εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι «Αρκάδες» στέκονται στο πλευρό του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά μετά τα επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη και τονίζει πως πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα, τα οποία θα εφαρμοστούν απ’ όλους τους φορείς και όχι να μείνουν στα λόγια. Με απλή φράση τα περιέγραψε όλα «Πιάσαμε πάτο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Το ποδόσφαιρο είναι και πρέπει να είναι γεμάτο συναισθήματα.

Αγάπη, χαρά, ενθουσιασμός!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, αυτά τα συναισθήματα έχουν πλέον τα τελευταία χρόνια αντικατασταθεί….

Οργή, θλίψη, μέχρι και τρόμος!

Δεν υπάρχει πια τίποτε που να θυμίζει αυτό που αγαπήσαμε! Και δυστυχώς, αυτά τα φαινόμενα έχουν επεκταθεί και σε όλους τους αθλητικούς χώρους.

Λένε ότι πάντα υπάρχει πιο κάτω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, φτάσαμε πια στον πάτο.

Δεν μπορεί να υπάρχει καμία συνέχεια, χωρίς πρώτα να υπάρξει ένας τερματισμός.

Τέρμα στην ανοχή!

Τέρμα στα φαινόμενα βίας!

Τέρμα στην τρομοκρατία από όπου κι αν προέρχεται!

Τέρμα στα δολοφονικά χτυπήματα, που προχθές αφορούσαν τον αντίπαλο, χθες αφορούσαν τον διπλανό μας και σήμερα – ΔΥΣΤΥΧΩΣ – αφορούν έναν επαγγελματία Αστυνομικό, στον οποίο στεκόμαστε δίπλα του με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει, και που αύριο θα αφορούν εμάς! Είναι αναγκαίο να ληφθούν μέτρα.

Σκληρά, ουσιαστικά, αποτελεσματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση μέτρα που θα εφαρμοστούν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ και δεν θα μείνουν στα λόγια.

Μήπως και υπάρξει κάποια σωτηρία!

Αν δεν είναι αργά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!