Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος μετά τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος μετά τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη φάση των «16» και την ήττα του με 1-0, εστιάζοντας τα παράπονά του στη διαιτησία του Ευαγγέλου και τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μωραΐτη στο δεύτερο ημίχρονο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά η πολύ επιθετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος:

«Ντροπή για την Ελληνική διαιτησία αποτελεί η ακύρωση κανονικού γκολ του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε ένα αγώνα κυπέλλου, όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Λυπούμαστε πολύ που το λέμε, αλλά καλό θα ήταν η απεργία των διαιτητών να γίνει διαρκείας. Άλλωστε με διαιτησίες σαν και τη σημερινή δεν έχει τίποτα να κερδίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ντροπή για άλλη μία φορά, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!