Ο Τεν Χαγκ παραχώρησε δηλώσεις μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Τσέλσι απαντώντας παράλληλα στις φήμες για την έντονη...μουρμούρα στα αποδυτήρια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Τσέλσι με 2-1 την Τετάρτη (6/12) παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρό. Ένα αποτέλεσμα που έβγαλε λίγο την αρνητική αύρα που υπάρχει πάνω από τον Τεν Χαγκ για τις εμφανίσεις ειδικά ότι είναι ορατό το σενάριο η αγγλική ομάδα να αποκλειστεί ακόμη και τελείως από την Ευρώπη. (υποδέχεται τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Μπάγερν όπου θέλει αποκλειστικά την νίκη).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ολλανδός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το αν υπάρχει κρίση στον σύλλογο και τις φήμες που βγαίνουν για προβλήματα στα αποδυτήρια.

«Τι είναι η κρίση; Όχι για εμάς. Είμαστε σε ένα ταξίδι και διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Εξετάζουμε τη διαδικασία, ξέρουμε πως πρέπει να χτίσουμε και ξέρουμε πού πρέπει να χτίσουμε. Οπότε ναι, όπως είπα, κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν αποσπαζόμαστε από την κριτική γύρω μας, αλλά είμαστε ο εαυτός μας. Είμαστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό μας. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε γρήγοροι για να είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι και θέλουμε πάντα να πηγαίνουμε καλύτερα».

«Και αν δεν κάνουμε τα πράγματα καλά, θέλουμε να τα βάλουμε στη θέση τους και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία, θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την πρόοδο, γιατί γνωρίζουμε ότι η σεζόν είναι μεγάλη. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι. Αλλά αυτή η ομάδα είναι ικανή να πετύχει». Τεν Χαγκ

Όσο αφορά τις φήμες για το κλίμα στα αποδυτήρια πρόσθεσε: «Οι ιστορίες για τα αποδυτήρια; Δεν με νοιάζει ο θόρυβος. Το έχουν συνηθίσει. Ήταν το ίδιο στον Άγιαξ αλλά σε μια μικρότερη χώρα με λιγότερο κόσμο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!