Ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου φαίνεται πως είναι ο... εκλεκτός για τον ΟΦΗ για να διαδεχτεί τον Λιθουανό Βάλντας Νταμπράουσκας.

Η διοίκηση του ΟΦΗ προσανατολίζεται να δώσει στον Κρις Κόλμαν τα «κλειδιά» της τεχνικής ηγεσίας. Ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου φαίνεται πως είναι ο… εκλεκτός για να διαδεχτεί τον Λιθουανό προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Καθώς η 14η αγωνιστική της Super League δεν θα διεξαχθεί οριστικά το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, στην Κρήτη κερδίζουν περισσότερο χρόνο ως προς το φλέγον θέμα του προπονητή.

Στον πάγκο του Ατρόμητου έκατσε για 61 ματς από τον Γενάρη του 2022 μέχρι τον Οκτώβρη του 2023, ενώ στη Λάρισα από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Γενάρη του 2012. Στο παρελθόν έχει υπάρξει προπονητής της Φούλαμ, Σάντερλαντ, Κόβεντρι, Ρεάλ Σισιεδάδ αλλά κα της Εθνικής Ουαλίας μεταξύ άλλων. ΟΦΗ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!