Μολονότι έχει αρκετά χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, ο Φεράν Τόρες ίσως αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Μολονότι έχει αρκετά χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, ο Φεράν Τόρες ίσως αποχωρήσει πρόωρα. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “AS”, το τμήμα μάνατζερ του Ισπανού διεθνή εξτρέμ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Τσάβι!

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρόπερσι παρακαλούσε τους «πολίτες» να τον παραχωρήσουν στους «μπλαουγκράνα». Ενώ πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει συθέμελα. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή τα έσπασαν με τον Καταλανό τεχνικό και το μέλλον του στη Βαρκελώνη μόνο σίγουρο δεν θεωρείται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συν τοις άλλοις, η επικείμενη ενσωμάτωση του Βίτορ Ρόκε στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα αλλάξει άρδην την κατάσταση. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Παραναένσε θα δυσχεράνει το μέλλον του Φεράν Τόρες. Όλα αυτά θα πάρουν πιο επίσημες διαστάσεις εάν δούμε τον Ρόκε να φορά τα «μπλαουγκράνα». Κι αμέσως μετά θα διαλευκανθεί και η υπόθεση του Τόρες.

Φέτος ο 23χρονος άσος μετρά 19 εμφανίσεις με την Μπάρτσα με πέντε γκολ και δυο ασίστ. Μονάχα σε τρία ματς ο Τσάβι τον έχει αφήσει σε όλο το 90λεπτο να αγωνιστεί. Ένα στο Champions League με τη Σαχτάρ και άλλα δυο στο πρωτάθλημα με Γρανάδα κι Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όλα εντός έδρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!