Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ αναφορικά με την ανανέωση συνεργασίας με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ αναφορικά με την ανανέωση συνεργασίας με τον Τάσο Μπακασέτα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχουν κάνει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Προτείναμε δύο φορές στον Μπακασέτα να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν λάβαμε θετική απάντηση. Ο Μπακασέτας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσει. Τραμπζονσπόρ 

Πρόκειται για ένα παίκτη που θεωρούμε δικό μας, έχοντας ζήσει εδώ για χρόνια δίχως να δημιουργήσει προβλήματα και έχοντας σημαντική συνεισφορά στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Ερτουγρούλ Ντογάν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ο Μπακασέτας να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!