Η Καλλιθέα έφερε τον Παναιτωλικό στα... όριά του στον πρώτο αγώνα τους για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καλλιθέα έφερε τον Παναιτωλικό στα… όριά του στον πρώτο αγώνα τους για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, προηγήθηκε με 2-0 στο Αγρίνιο, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να κάνει μία «μυθική» ανατροπή στα τελευταία λεπτά, επικρατώντας με 3-2 και παίρνοντας ισχνό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων στο «Ελ Πάσο». Οι Μουστακόπουλος και Ματίγια έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στην αθηναϊκή ομάδα, όμως οι Αγρινιώτες έφεραν τα πάνω-κάτω με τα γκολ των Μαυρία, Πέντρο Σίλβα και το… buzzer beater του Καρέλη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Καλλιθέα μπήκε δυνατά κι αφού έχασε σημαντική ευκαιρία με τους Μουστακόπουλο (6’), πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 21’ με τον ίδιο παίκτη. Στο 41’ ο Κυνηγόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεργιάκη για να κάνει το 0-2, όμως η αθηναϊκή ομάδα βρήκε εντέλει και δεύτερο γκολ με τον Ματίγια στο 50’.

Κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο οποίος μείωσε αρχικά στο 62’ με τον Μαυρία. Στο 71’ ο Βοσνιάδης σταμάτησε τον Τορεχόν, για να έρθει στο 88’ το 2-2 από τον Πέντρο Σίλβα, έπειτα από εντυπωσιακό γύρισμα του Μαυρία από τα δεξιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η επιμονή του Παναιτωλικού έφερε και τη μεγάλη ανατροπή στο 90’+1’. Από εξαιρετική κίνηση του Μπελεβώνη, η μπάλα κατέληξε στον Φρεντ Ντουάρτε, ο οποίος πλάσαρε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Καρέλης έκανε το 3-2, μέσα σε έξαλλούς πανηγυρισμούς για το μεγάλο come-back…

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) Παναιτωλικός – Athens Kallithea 3-2
Κίτρινες: 32’ Μ. Ντουάρτε, 37’ Ξενιτίδης, 90’+2’ Πέντρο Σίλβα – 65’ Βασιλόγιαννης, 70’ Κυνηγόπουλος, 90’+1’ Βοσνιάδης. Παναιτωλικός – Athens Kallithea 3-2

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Μ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76’ Λιάβας), Μαυρίας, Μπουζούκης (57’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (63’ Μπελεβώνης), Ξενιτίδης (46’ Α. Ντουάρτε), Τορεχόν, Ντίας (46’ Καρέλης), Πέντρο Σίλβα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Σίμος): Βοσνιάδης, Ουές, Μεχίας, Βλάχος, Μανθάτης (86’ Ρομαό), Ματίγια (61’ Τσιντώνης), Σίλβα (75’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (76’ Λουκίνας), Ντεμέτριους (86’ Ποζατζίδης), Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!