Εκτός τελικού των 50μ. ελεύθερο έμεινε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα - Όγδοος ο Χρήστου στα 50μ ύπτιο.

Εκτός τελικού των 50μ. ελεύθερο έμεινε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Ο αθλητής του Άκη Οικονόμου τερμάτισε πέμπτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με 21.21 και κατέλαβε τη 10η θέση στο σύνολο, μαζί με άλλους τρεις κολυμβητές που έκαναν ακριβώς την ίδια επίδοση.

Η οκτάδα του αυριανού (7/12) τελικού «έκλεισε» μόλις πέντε εκατοστά πιο κάτω, με τον Ουκρανό Βλάντισλαβ Μπούκοφ να περνάει όγδοος με 21.16.

Κορυφαίος και στους ημιτελικούς (όπως και στα πρωινά προκριματικά) ήταν ο Βρετανός Μπεν Πράουντ με 20.66, ακολουθούμενος από τον Ιταλό Λορέντζο Τζατσέρι (20.85).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Απόστολος Χρήστου δεν κατάφερε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό των 50μ. ύπτιο.

Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να πιάσει επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων του και με 23.37 περιορίστηκε στην όγδοη θέση. Ο κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου στο αγώνισμα (στην 50άρα πισίνα) έχει ατομικό ρεκόρ στην 25άρα 22.87, χρόνος που θα του έδινε σήμερα το ασημένιο μετάλλιο.

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Γάλλος Μεουέν Τομάκ με 22.84, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Γερμανός Ολε Μπραουνσβάιχ με 23.00. Το τρίτο σκαλί του βάθρου μοιράστηκαν ο Ιταλός Λορέντζο Μόρα και ο Ελβετός Τιερί Μπολέν, που τερμάτισαν ταυτόχρονα σε 23.10.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!