Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, θα χάσει τον αυριανό (6/12) αγώνα του Κυπέλλου Γερμανίας στη Στουτγάρδη μετά από τραυματισμό στην προπόνηση, δήλωσε σήμερα (5/12) ο Έντιν Τέρζιτς.

Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, θα χάσει τον αυριανό (6/12) αγώνα του Κυπέλλου Γερμανίας στη Στουτγάρδη μετά από τραυματισμό στην προπόνηση, δήλωσε σήμερα (5/12) ο Έντιν Τέρζιτς.

Ο σύλλογος της κοιλάδας του Ρουρ θα αναμετρηθεί με τη Στουτγάρδη για μια θέση στα προημιτελικά και εκτός από τον Αλέ, ο Τέρζιτς θα μπορούσε επίσης να κάνει τα σχέδιά του χωρίς τον Τζίο Ρέινα.

«Ο Σεμπ Αλέ υπέστη τραυματισμό στο γόνατο στην προπόνηση και πιθανότατα θα μείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα», είπε ο Τέρζιτς σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι ο Ρέινα είναι αμφίβολος αφού έχασε την προπόνηση λόγω κρυολογήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τέρζιτς είπε ότι οι παίκτες του θα πρέπει τώρα να βελτιώσουν την απόδοσή τους κόντρα στη Στουτγάρδη εάν θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό των επιθέσεων που είχαμε εναντίον της Λεβερκούζεν (1-1). Ήταν κάτι που κάναμε πολύ σπάνια», είπε ο Τέρζιτς. «Το γκολ που πετύχαμε ήταν μια καλή κίνηση, αλλά δεν συνέβαινε αρκετά συχνά».

Η Ντόρτμουντ έχασε από τη Στουτγάρδη με 2-1 στη Bundesliga τον περασμένο μήνα και ο Τέρζιτς είπε ότι είχε πάρει το μάθημά του από αυτή την ήττα:

«Αναλύσαμε αυτό το παιχνίδι πριν από τέσσερις εβδομάδες. Θα το έχουμε στη μνήμη μας», είπε.

«Θα μάθουμε από αυτό και τα πράγματα που συνέβησαν δεν θα επαναληφθούν. Αυτή είναι μια διαφορετική διοργάνωση και ένας αγώνας νοκ άουτ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να φτάσουμε στον επόμενο γύρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!