Η ελληνική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος κάλεσε σε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης (06/12) αντιπροσωπεία της ΚΕΔ και διαιτητές της Super League.

Μετά τις εξελίξεις νωρίτερα την Τρίτη (5/12) με την απόφαση των διαιτητών της Super League να απέχουν απ’ τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής, αλλά και την επιστολή της ΚΕΔ προς το προεδρείο της ΕΠΟ, η ελληνική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος κάλεσε σε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης (06/12) αντιπροσωπεία της ΚΕΔ και διαιτητές της Super League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Μετά τις απειλές που κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.

Η επιστολή της ΚΕΔ/ΕΠΟ αποτελεί συνέχεια της επιστολής που απέστειλαν σε αυτή οι διαιτητές και βοηθοί της Super League1. Κατόπιν όλων των παραπάνω, η διοίκηση της ΕΠΟ κάλεσε σε συνάντηση αύριο Τετάρτη στις 11:00 αντιπροσωπεία της ΚΕΔ και των αξιωματούχων διαιτησίας της Super League 1». Τάκης Μπαλτάκος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!