Το Sky Sports κέρδισε τα δικαιώματα μετάδοσης της πλειοψηφίας των αγώνων της Premier League από το 2025 έως το 2029, ενώ το TNT Sports θα έχει το δικαίωμα μετάδοσης ενός μικρότερου αριθμού παιχνιδιών.

Το Sky Sports κέρδισε τα δικαιώματα μετάδοσης της πλειοψηφίας των αγώνων της Premier League από το 2025 έως το 2029, ενώ το TNT Sports θα έχει το δικαίωμα μετάδοσης ενός μικρότερου αριθμού παιχνιδιών της κορυφαίας αγγλικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Το Sky Sports θα προβάλλει (για πρώτη φορά στο «νησί») τουλάχιστον 215 ζωντανούς αγώνες ανά σεζόν μεταξύ των περιόδων 2025/26 έως 2028/29 (εκτός από τα παιχνίδια του Σαββάτου που θα ξεκινούν στις 15:00) και το TNT Sports θα δείχνει 52 ζωντανούς αγώνες ανά σεζόν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από εκεί και πέρα στο BBC δόθηκαν τα δικαιώματα προβολής των καλύτερων στιγμιότυπων και των 380 αγώνων της Premier League κάθε σεζόν, ενώ το Sκy Sports θα μεταδίδει και τα 10 παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής κάθε σεζόν.

Το δε deal του συνολικού «πακέτου» της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά αγγίζει ποσό ρεκόρ, καθώς θα φτάσει στο σύνολό του τα 7,8 δισ. ευρώ σε βάθος τετραετίας (ποσοστό 4% μεγαλύτερο σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο της Premier League με τηλεοπτικό πάροχο).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Sky Sports και η TNT Sports φημίζονται για την παροχή σταθερής κάλυψης και προγραμματισμού παγκόσμιας κλάσης», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Μάστερς, Διευθύνων Σύμβουλος της Premier League, συμπληρώνοντας πως: «Έχουμε απολαύσει ρεκόρ κοινού και προσέλευσης τις τελευταίες σεζόν και γνωρίζουμε ότι η συνεχής καινοτομία θα ωθήσει περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν την Premier League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!