Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε ο Πέδρο Άλβες καθώς παρουσιαζόταν από τους ερυθρόλευκους.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε ο Πέδρο Άλβες καθώς παρουσιαζόταν από τους ερυθρόλευκους.

Κατά την παρουσίασή του ως νέος αθλητικός διευθυντής δήλωσε μεταξύ άλλων πως κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από την όμαδα, ούτε ο ίδιος, ούτε ο Κοδρόν, ούτε ο εκάστοτε προπονητής και τόνισε πως στόχος είναι η επιστροφή των ερυθρόλευκων στους τίτλους και το Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τον Κριστιάν Καρεμπέ γιατί από τη μέρα που ήρθα δεν έχει σταματήσει να μου δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου. Και τους Αντόνιο Κορδόν και Χοσέ Ιγκνάθιο για το πόσο με έχουν βοηθήσει να γνωρίσω τους παίκτες και το σύλλογο μας.

Καθώς μιλούσα με τον Κώστα (σ.σ. Καραπαππά) χρησιμοποιήσαμε πολλές φορές τη λέξη οικογένεια, η ευθύνη είναι μεγάλη και ανυπομονώ να εργαστώ και να προετοιμάσουμε τη συνέχεια μας. Και θέλω να γίνω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ”.

“Μια πολύ όμορφη συνάντηση και αυτό που συζητήσαμε ήταν το μεγαλείο του συλλόγου που πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή και πως θα γίνει αυτό. Στη συνέχεια μιλήσαμε για το ότι ο κ. Κορδόν θα προωθηθεί σε μια άλλη θέση. Δεν δουλεύουμε για τον καινούριο προπονητή, ούτε για τον κ. Άλβες αλλά για τον Ολυμπιακό. Για να πάει ξανά στην κορυφή, να πάρει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην κορυφή και τους ομίλους του Champions League”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!