Το προσεχές διήμερο (5-6 Δεκεμβρίου) είναι... αφιερωμένο στο Κύπελλο Γερμανίας, καθώς τότε διεξάγονται οι αναμετρήσεις για τη φάση των «16».

Το προσεχές διήμερο (5-6 Δεκεμβρίου) είναι… αφιερωμένο στο Κύπελλο Γερμανίας, καθώς τότε διεξάγονται οι αναμετρήσεις για τη φάση των «16».

Οι ομάδες που συνεχίζουν στο DFB-Pokal θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να παραμείνουν στη διεκδίκηση του… ονείρου, καθώς στον προηγούμενο γύρο αποκλείστηκε τόσο η -πολυνίκης του θεσμού- Μπάγερν Μονάχου, όσο και η -κάτοχος του τίτλου- Λειψία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» περιλαμβάνει δύο «μονομαχίες» μεταξύ ομάδων της Bundesliga (Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ), ενώ η Ζααρμπρίκεν της Γ΄ κατηγορίας, η οποία απέκλεισε την Μπάγερν, θα επιδιώξει να κάνει ακόμη μια… υπέρβαση, αντιμετωπίζοντας την -εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League- Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» στο Κύπελλο Γερμανίας έχει ως εξής:

Καϊζερσλάουτερν-Νυρεμβέργη 5/12

Μαγδεμβούργο-Φορτούνα Ντίσελντορφ 5/12

Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 5/12

Χόμπουργκ-Ζανκτ Πάουλι 5/12

Ζααρμπρίκεν-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 6/12

Λεβερκούζεν-Πάντερμπορν 6/12

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 6/12

Χέρτα Βερολίνου-Αμβούργο 6/12

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!