Ο Άρης μπορεί να έχασε από την ΑΕΚ με 1-0, ωστόσο επικρατεί ανησυχία για τρεις ποδοσφαιριστές

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην OPAP Arena, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League.

Η ήττα με 1-0 άφησε τους Θεσσαλονικείς στην πέμπτη θέση με 20 βαθμούς, στο +4 από την έβδομη Λαμία.

Πλην της απώλειας βαθμών, ο Άκης Μάντζιος ανησυχεί για την κατάσταση τριών ποδοσφαιριστών του. Ο Μιχάλης Παναγίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ με ενοχλήσεις αποχώρησαν και οι Νέβεν Τζούρασεκ, Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και οι τρεις θα υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους κι αν θα είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα του β’ γύρου απέναντι στον ΟΦΗ (11/12, 18:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Επιπλέον, ο 32χρονος Τσέχος μέσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, συμπληρώνοντας τρεις. Κάτι που σημαίνει πως ο Μάντζιος θα χρειαστεί να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα ματς που ακολουθούν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νταρίντα.

Μετά τον ΟΦΗ, ο Άρης καλείται να αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Λαμία (εντός), τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και τον ΠΑΟΚ (εντός).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!