Ο Ροναλντίνιο πιστεύει πως ο Εμπαπέ θα πάρει σίγουρα μια Χρυσή Μπάλα, ενώ θα ήθελε να τον δει να συνεχίζει με την φανέλα της Παρί.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι δεδομένο πλέον πως μπορεί να κάνει την διαφορά… και την έχει ήδη κάνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας από τους μεγάλος θαυμαστές του φυσικά είναι και ο σπουδαίος, Ροναλντίνιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βραζιλιάνος παρακολουθεί στενά την πορεία του Γάλλου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν και με δηλώσεις του ο Ρόνι ξεκαθάρισε πως ο Εμπαπέ θα πάρει σίγουρα μια Χρυσή Μπάλα, ενώ θα ήθελε να τον δει να συνεχίζει με την φανέλα των Παριζιάνων.

«Ένας σπουδαίος παίκτης σαν αυτόν μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά όπως μου αρέσει η PSG, θα ήθελα να το κάνει με την PSG. Ελπίζω να το κερδίσει. Είναι καλός φίλος και σπουδαίος παίκτης. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ροναλντίνιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!