Χωρίς το βασικό του επιθετικό γρανάζι θα πορευτεί ο Προμηθέας Πάτρας τους επόμενους δύο μήνες καθώς χάνει με τραυματισμό τον Χάντερ Χέιλ.

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση επι της ΑΕΚ με 100-95. Ωστόσο, στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, οι Πατρινοί χάνουν τον Χάντερ Χέιλ για περίπου δύο μήνες. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 32 πόντους (με 6/12 τρίποντα) κόντρα στον «Δικέφαλο», αλλά τραυματίστηκε στον αντίχειρα του «καλού» χεριού του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 26χρονος αριστερόχειρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα και πως ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα που μπορεί να φτάσει ακόμη και τους δύο μήνες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, καλείται να καλύψει το κενό του Χέιλ, χωρίς να υπολογίζει πλέον ούτε στον Αρτούρς Κουρούτς, καθώς η ΚΑΕ Προμηθέας γνωστοποίησε σήμερα (4/12) τη λύση της συνεργασίας της με τον 23χρονο Λετονό γκαρντ.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Arturs Kurucs. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!