Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής χειμώνα μετά και την ευρεία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 4-0. Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τους Ιωαννίδη και Αιτόρ. 

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής χειμώνα μετά και την ευρεία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 4-0. Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τους Ιωαννίδη και Αιτόρ.

Συγκεκριμένα,  o Φώτης Ιωαννίδης χθες το βράδυ σκόραρε δύο φορές και έφτασε τα 20 τέρματα με τον Παναθηναϊκό στη Super League. Το πρώτο του γκολ με τους Πράσινους το είχε σημειώσει στις 6 Ιανουαρίου 2021, στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-1, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Απέναντι στον ΟΦΗ σκόραρε για τέταρτη φορά δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση. Aφού το είχε καταφέρει στις 13 Φεβρουαρίου 2022 στο Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0, στις 12 Μαρτίου 2023 στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2 και στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-4.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα είναι η πρώτη σεζόν στην καριέρα του που φτάνει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις. Aφού έχει ήδη 11 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ η προηγούμενη καλύτερη συγκομιδή ήταν την περσινή περίοδο που είχε 7 τέρματα συνολικά.

Τα 20 τέρματα με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε και ο Αϊτόρ, ο οποίος είχε ανοίξει λογαριασμό στις 12 Δεκεμβρίου 2020 στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Γιάννινα 2-0. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν η περσινή, στην οποία όμως έχασε το μεγαλύτερο μέρος της λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (8 γκολ σε 9 ματς).

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Αϊτόρ με τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα έχουν μπει στην πρώτη πενηντάδα των σκόρερ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών. Iσοβαθμούν με τον Χοσέ Τοτσέ και τον Στράτο Σακελλαρίδη. Στην 45η θέση, με το 21ο τέρμα που σημείωσε την Κυριακή, βρίσκεται ο Παλάσιος που ισοβαθμεί με τον Βαγγέλη Βλάχο. Tον Λούη Χριστοδούλου και το Στράτο Αποστολάκη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!