Σκοράροντας απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκει, ο Ζοάο Φέλιξ έδωσε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σκοράροντας απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκει, ο Ζοάο Φέλιξ έδωσε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολιμπίκ Λουί Κομπανί», στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της LaLiga.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Καταλανοί μπήκαν αποφασιστικά στο ματς. Μπορεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αστόχησε στο 13’, αλλά ο Ζοάο Φέλιξ στο 28’ δε λάθεψε, παίρνοντας την πάσα του Ραφίνια και περνώντας την μπάλα πάνω από το σώμα του εξερχόμενου Γιαν Ομπλακ.

Μάλιστα, ο 24χρονος Πορτογάλος φορ, που αγωνίζεται δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα – και της ομάδας του – στο 44’, αλλά τον σταμάτησε ο Ομπλακ.

Θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στην ανάπαυλα. Δεν άλλαξαν και πολλά, τουλάχιστον μέχρι και λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Ραφίνια να έχει δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από εκεί και μετά, ο αντικαταστάτης του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, ο Ινάκι Πένια, ανέλαβε δράση, σταματώντας τους Αλβαρο Μοράτα (64’) και Μέμφις Ντεπάι (στο 80’ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι μετά την απόκρουση).

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με την Μπαρτσελόνα να μειώνει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή, όπου συγκατοικούν Ρεάλ Μαδρίτης και Τζιρόνα.

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!