Δηλώσεις έκανε ο Εργκίν Αταμάν λίγο πριν την αναχώρηση των Πρασίνων για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στην Ανατολού Εφές, αυτή τη φορά ως αντίπαλος προπονητής όμως.

Ο Παναθηναικός λοιπόν ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για αντιμετωπίσει την Τούρκικη ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αταμάν στις δηλώσεις του τόνισε πως το παιχνίδι αυτό είναι συναισθηματικό για εκείνον και ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω ωραίες αναμνήσεις με την Εφές. Με όλο το σταφ, τους παίκτες, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους.

Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει ο επαγγελματισμός στη ζωή. Και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό. Για εμένα θα είναι αρκετά συναισθηματική η φόρτιση να βρεθώ εκεί ύστερα από την τόσο πετυχημένη περίοδο της καριέρας μου, όπως επίσης και για την ιστορία της Αναντολού Εφές. Θα είναι ωραία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!