Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Μυκόνου ο Γιάννης Τζήμας.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Μυκόνου ο Γιάννης Τζήμας. Ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε μετά από την πέμπτη ήττα της νεοφώτιστης στην Elite League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα της Μυκόνου βρίσκεται στο 6-5, δύο νίκες πίσω από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο και μία πίσω από Ερμή Σχηματαρίου, Δόξα Λευκάδας, Ελευθερούπολη, Κόροιβο, Μεγαρίδα.

Πλέον, ο σύλλογος κινείται για την αντικατάσταση του coach Τζήμα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ο άνθρωπος που οδήγησε το Μαρούσι στη Stoiximan Basket League, αλλά αποχώρησε από τον Άγιο Θωμά πριν από μερικές εβδομάδες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Γιάννης Τζήμας