Ντέρμπι έβγαλε το Κύπελλο Αγγλίας και συγκεκριμένα η κλήρωση της τρίτης φάσης και συγκεκριμένα η Άρσεναλ θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ.

Ντέρμπι έβγαλε το Κύπελλο Αγγλίας και συγκεκριμένα η κλήρωση της τρίτης φάσης.

Η νικήτρια του Κυπέλλου Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί τη Χάντερσφιλντ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει εκτός με τη Γουίγκαν Αθλέτικ. Στο πρόγραμμα υπάρχει επίσης ένα δελεαστικό βορειοανατολικό ντέρμπι, καθώς η Νιούκαστλ θα ταξιδέψει στο Σάντερλαντ.

Ο τρίτος γύρος της διοργάνωσης είναι ο πρώτος στον οποίο συμμετέχουν ομάδες της Premier League και της Championship. Ο πρώτος γύρος, το στάδιο όπου μπαίνουν οι ομάδες της League One και της League Two, ξεκίνησε στις 4 Νοεμβρίου, με τον δεύτερο γύρο να διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μάιντστοουν είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη κατάταξη που θα παίξει στον τρίτο γύρο. Η ομάδα της National League South κέρδισε με 2-0 την Μπάροου, δύο κατηγορίες πάνω από αυτήν στη League Two, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου το Σάββατο και ανταμείφθηκε με μια εντός έδρας συνάντηση εναντίον της Στίβενιτζ ή της Πορτ Βέιλ.

Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου, με τον τέταρτο γύρο να έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου.

Ολόκληρη η κλήρωση του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας:

Λούτον-Μπόλτον
Σριούσμπερι-Ρέξαμ ή Γέοβιλ
Άρσεναλ-Λίβερπουλ
Στόουκ-Μπράιτον
Νόριτς-Κριού ή Μπρίστολ Ρόβερς
Γουέστ Χαμ-Μπρίστολ Σίτι
Τότεναμ-Μπέρνλι
Φούλαμ-Ρόδεραμ
Γουέστ Μπρομ-Άλντερσοτ ή Στόκπορτ
Σαουθάμπτον-Άλφρετον ή Γουόλσολ
Γουίμπλεντο ή Ράμσγκεϊτ-Ίπσουιτς
Πίτερμπρο-Λιντς
Μίλγουολ-Λέστερ
Γουότφορντ-Τσέστερφιλντ ή Λέιτον Όριεντ
Σάντερλαντ-Νιούκαστλ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Κάρντιφ Σίτι
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον
Μίντλεσμπρο-Άστον Βίλα
Νότιγχαμ-Μπλάκπουλ ή Φόρεστ Γκριν Ρόβερς
Γουίγκαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι-Χάντερσφιλντ
Μπλάκμπερν-Κέιμπριτζ
Γκίλινγχαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σουόνσι-Μόρκαμπ
Τσέλσι-Πρέστον Νορθ Εντ
Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς-Μπόρνμουθ
Κόβεντρι-Όξφορντ
Μπρέντφορντ-Γουλβς
Πλίμουθ-Σάτον
Μάιντστοουν-Στίβενιτζ ή Πορτ Βέιλ
Νιούπορτ Κάουντι ή Μπαρνέτ-Ίστλιφ ή Ρίντινγκ
Χαλ-Μπέρμιγχαμ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!