Για την πολύ σημαντική νίκη επί των Ατλάντα Χοκς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα ενώ αστειεύτηκε και για το Play-In.

Για την πολύ σημαντική νίκη επί των Ατλάντα Χοκς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Greek Freak πέτυχε το πρώτο triple-double της χρονιάς και μιλώντας για τη νίκη επί των «γερακιών» τόνισε πως «πήραμε την μπάλα από τα χέρια του Τρέι Γιανγκ, ο οποίος ήθελε να βγάλει κάποιες φάσεις στην τελική ευθεία του αγώνα και αναγκάσαμε τον Καπέλα να πάρει πάνω του τις φάσεις. Αυτό τον έκανε να αισθανθεί άβολα. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Ντεζούντε Μάρι και τον Τρέι Γιανγκ και να μην τους επιτρέψουν να πάρουν τα τρίποντα» και πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να παίζουμε καλή άμυνα, ιδίως πριν την ανάπαυλα και στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα καλοί σε αυτό. Κάποιες φορές η τύχη δεν θα είναι με το μέρος μας. Μπορεί να παίξεις εξαιρετική άμυνα και ξαφνικά ο Καπέλα να ευστοχήσει σε τρίποντο. Δεν μπορείς να σταματήσεις τα πάντα, οπότε πρέπει να φροντίσει να επιβιώσεις ακόμα και με κάποια τρίποντα που θα δεχθείς. Νιώθω όμως ότι πάντα υπάρχει προσπάθεια από μέρους μας στα τελευταία λεπτά κι αυτο είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις. Όσο ξέρεις ότι εσύ και οι συμπάικτες σου θα τα δώσετε όλα στην άμυνα τα τελευταία 6′, εμπιστευόμενοι το αγωνιστικό πλάνο, κάνοντας την έξτρα προσπάθεια, τότε είσαι οκ. Κάποιες φορές θα είμαστε καλοί, άλλες όχι. Οι κακές ομάδες συνήθως δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά τα δύο: δεν προσπαθούν και δεν είναι καλοί σε αυτό. Είμαστε καλοί στην άμυνα. Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την αλλαγή που έχουν παρουσιάσει οι Μπακς στους τελευταίους αγώνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε:

«Τα τελευταία 6′ ή 4′ είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και επικοινωνούμε περισσότερο μεταξύ μας, γιατί ξέρουμε τι διακυβεύεται. Και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κλείσουμε τα παιχνίδια. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρισκόστε όλοι στην ίδια σελίδα στο κλείσιμο των αγώνων. Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό και τα 48 λεπτά, αλλά τουλάχιστον στα τελευταία 8 λεπτά, νιώθω ότι όλοι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν θέλω να είμαι άπληστος. Μακάρι να συνέβαινε αυτό για 12 ή 24 λεπτά, αλλά μου αρκούν αυτά τα τελευταία 8 λεπτά» και συμπλήρωσε:

«Αν το σκεφτείτε, στα τελευταία λεπτά δεν είχα καν ενεργή ανάμειξη στα plays. Βρισκόμουν στη γωνία. Ο Μπρουκ (Λόπεζ), ο Κρις (Μίντλετον) και ο Ντέιμ (Λίλαρντ) ήταν αυτοί που ενεργούσαν στην επίθεση. Είναι καλό αυτό. Χαίρομαι πολύ που όλοι είχαν συνεισφορά στα τελευταία 6 λεπτά».

Τέλος, αναφερόμενος στο In-Season Touranment, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αστειεύτηκε και είπε πως «ό,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας. Δεν ξέρω, ίσως μείνω στο Βέγκας αν κερδίσουμε το τρόπαιο στο In-Season Tournament. Παίρνουμε και λεφτά αν κερδίσουμε ε; Θα παίξουμε λίγο Black Jack; Όχι. Θα πάω στη ρουλέτα και θα ποντάρω στο μαύρο για να διπλασιάσω τα λεφτά μου. Ή όχι, στο 34 κόκκινο. Δεν παίζω, αλλά τα ξέρω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!