Η απόφαση για να διεξαχθεί ο τελικός του Conference League στην Opap Arena είχε παρθεί από το καλοκαίρι, ωστόσο σήμερα επικυρώθηκε και επίσημα.

H εκτελεστική επιτροπή της UEFA ενέκρινε και με την βούλα την διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League, στην Opap Arena.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η οριστική ανακοίνωση καθώς η υπόθεση έχει μπει σε τελικό στάδιο. Opap Arena

Όλο αυτό το διάστημα, άνθρωποι της UEFA εξέταζαν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, έλεγξαν τα πάντα και έφτασαν στην τελική απόφαση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην Αθήνα και μάλιστα η παρουσία τους θα γίνεται όλο και πιο έντονη, όσο πλησιάζει η ημερομηνία του τελικού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση μετά τον τελικό του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!