Αποκαλυπτικός ο Λιονέλ Μέσι, παραδέχθηκε πως δεν δεχόταν αγάπη πάντα από τον κόσμο της Αργεντινής στο παρελθόν.

Σε συνέντευξή του στο «ESPN», ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι, αναφέρθηκε στην αντίδραση των οπαδών μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, αλλά η αντίδραση των οπαδών δεν ήταν πάντα τόσο ευγενική στο παρελθόν, με τον Αργεντινό να μοιράζεται ότι ήταν διαφορετικά κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι υποστηρίζει ότι οι οπαδοί της «Λα Αλμπισελέστε» ήταν άδικοι μαζί του κατά τη διάρκεια του… καταλανικού του ταξιδιού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πέρασα δύσκολες στιγμές. Και η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που με αγαπούν πέρασαν δύσκολες στιγμές επίσης. Οι κριτικοί στην Αργεντινή ήταν πολύ άδικοι σε μια γενιά παικτών και είπαν πολλά κακά πράγματα για μένα. Δεν είμαι κακομοίρης», δήλωσε ο Μέσι

«Το αισθάνομαι σαν ένα θρίαμβο για μένα που άλλαξα αυτή την κατάσταση και κέρδισα την αγάπη όλων των Αργεντινών. Σήμερα το 95% ή 100% των Αργεντινών με αγαπούν, και αυτό είναι ένα όμορφο συναίσθημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!