Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στα σπουδαία του επιτεύγματα και μεταξύ άλλων είπε πως είναι από τους λίγους που έχουν καταφέρει τα πάντα.

Ο Λίο Μέσι είναι δεδομένα ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, αν όχι ο κορυφαίος. Ο Αργεντινός σταρ έχει κατακτήσει κυριολεκτικά τα πάντα στην καριέρα του, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Με δηλώσεις του ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, ξεκαθάρισε πως είναι ένας από τους λίγους που μπορεί να νιώθει… χορτασμένος με τα όσα έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επιπλέον μίλησε και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026… αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο του να δώσει το «παρών».

«Είναι ελάχιστοι οι παίκτες που μπορούν να πουν ότι έχουν καταφέρει τα πάντα στο ποδόσφαιρο και δόξα τω Θεώ είμαι ένας από αυτούς», τόνισε ο Μέσι!

«Τώρα θέλω να είμαι εδώ περισσότερο από ποτέ γιατί μετά από τόσα χρόνια υποφέροντας, σήμερα βιώνουμε μια ιδιαίτερη στιγμή που δεν έχω ζήσει ποτέ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Θέλω να απολαύσω, θέλω να απολαύσω που έρχομαι στην Αργεντινή, νιώθω πολύ καλά με την ομάδα, απολαμβάνω αυτή την ομάδα, είναι μια πολύ ενωμένη και υγιής ομάδα και θέλω να το εκμεταλλευτώ πλήρως χωρίς να σκέφτομαι τι θα συμβεί. σε δύο ή τρία χρόνια, που στο ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!