Ο Σερτζ Ιμπάκα έκανε πάρτι κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια (24π, 13ρ) και αναδείχθηκε MVP για την 11η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Ο Σερτζ Ιμπάκα έκανε πάρτι κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια και μας έδειξε ένα μικρό δείγμα για το τι έκανε τόσα χρόνια στο ΝΒΑ και αναδείχθηκε δικαίως MVP της 11ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 34χρονος σέντερ της Μπάγερν Μονάχου με τους 919 αγώνες κανονικών περιόδων στο NBA, πέτυχε το πρώτο του, μετρώντας double-double με 24 πόντους (9/12 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 3/3 βολές) και 13 ριμπάουντ σε μόλις 23’15” συμμετοχής για να συγκεντρώσει 34 μονάδες στο ranking και να (απο)δείξει σε όλους ότι δεν αστειεύεται.


Οι MVP της EuroLeague 

Round 1: Άλεκ Πίτερς (Ολυμπιακός) – 31 PIR
Round 2: Γκέρσον Γιαμπουσέλε (Ρεάλ Μαδρίτης) – 39 PIR
Round 3: Τόκο Σενγκέλια (Βίρτους Μπολόνια) – 32 PIR
Round 4: Νίκολα Μιλουτίνοβ (Ολυμπιακός) – 30 PIR
Round 5: Ματίας Λεσόρ (Παναθηναϊκός AKTOR) – 31 PIR
Round 6: Τόκο Σενγκέλια (Βίρτους Μπολόνια) – 30 PIR
Round 7: Φακούντο Καμπάσο (Ρεάλ Μαδρίτης) – 39 PIR
Round 8: Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ (Μπασκόνια) – 29 PIR
Round 9: Τσίμα Μονέκε (Μπασκόνια) – 35 PIR
Round 10: Σείν Λάρκιν (Αναντολού Εφές) & Μάοντο Λο (Αρμάνι Μιλάνο) – 38 PIR
Round 11: Σερτζ Ιμπάκα (Μπάγερν Μονάχου) – 34 PIR

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!