Η Τότεναμ αναμένει ότι ο Ουρουγουανός μέσος Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, δήλωσε σήμερα (1/12) ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Η Τότεναμ αναμένει ότι ο Ουρουγουανός μέσος Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, δήλωσε σήμερα (1/12) ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο 26χρονος, ο οποίος μόλις πρόσφατα επέστρεψε από απουσία εννέα μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ήττας (2-1) στην Premier League από την Άστον Βίλα την περασμένη Κυριακή.

«Πιθανότατα θα χάσει αρκετό χρόνο», είπε ο Ποστέκογλου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πιθανώς να περάσουν δύο μήνες για να επιστρέψει, κάτι που είναι απογοητευτικό για τον ίδιο, γιατί όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει πόσο σκληρά έχει δουλέψει για να επιστρέψει».

Ο Μπεντακούρ ξεκίνησε για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο όταν τραυματίστηκε.

«Έκανε τα πάντα σωστά, είχε ένα καλό διεθνές διάλειμμα όπου επέστρεψε παίζοντας για τη χώρα του, απλά τστεναχωριέσαι, λόγω του ατόμου που είναι και των όσων πέρασε», είπε στους δημοσιογράφους ο Ποστέκογλου.

«Είναι ακόμα τόσο θετικός τύπος. Τον συνάντησα χθες και είναι και πάλι αποφασισμένος να συνεχίσει και να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!