Ο Ολυμπιακός γνώρισε χθες τη συντριβή στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ με 5-0 και το κλίμα γύρω από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είναι θετικό.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε χθες τη συντριβή στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ με 5-0 στο «Europa-Rak Stadion» για την 5η αγωνιστική του Europa League και η ήττα αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης του συλλόγου προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον 42χρονο Ισπανό τεχνικό καταλογίζονται πολλές ευθύνες, τόσο για την προετοιμασία, όσο για τη διαχείριση των κρίσιμων αγώνων που έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός, και σήμερα αναμένεται ν’ αποφασιστεί η παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Το κλίμα δεν είναι καλό για τον Ισπανό προπονητή και οι πιθανότητες είναι να τερματίσει τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου καλή ενώ πρόκειται για τη δεύτερη βαριά ήττα των ερυθρόλευκων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς στις 5 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 4-2 από τον ΠΑΟΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!