Ολυμπιακός και Μονακό μας έχουν συνηθίσει σε σπουδαίες μονομαχίες τα τελευταία χρόνια και τα tweet της γαλλικής ομάδας που «τρολλάρουν» τους ερυθρόλευκους συνεχίζεται με...Σαίξπηρ.

Η Μονακό επικράτησε χθες του Ολυμπιακού με 85-77 στο «Πριγκιπάτο» παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς των τελευταίων χρόνων που έχουν συναντηθεί σε play-offs Ευρωλίγκα (2022) και τον περασμένο Μάιο στο F4 με το περιβόητο σερί 27-2 των ερυθρόλευκων στη τρίτη περίοδο που του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ. ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τους προηγούμενες μήνες υπήρχαν έντονες φήμες για επικείμενη συμφωνία του Μαικ Τζέιμς με τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν απίθανο να συμβεί αφού ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με τη Μονακό και είναι αδύνατο να σπάσει. Μάλιστα και η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε «τιτβίσει» πως η ομάδα δεν ασχολείται με παίχτες που δεν έχουν συμβόλαιο. Αυτή η «μάχη» συνεχίζεται με τους διαχειριστές των social media της Μονακό να συνεχίζουν να «τρολλάρουν» αυτούς του Ολυμπιακού με κάθε ευκαιρία.

Τελευταίο τους «χτύπημα» μετά την χθεσινή τους νίκη. πορτραίτο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην ελαιογραφία του βρετανού ζωγράφου Τζον Τέιλορ, που χρονολογείται κάπου στις αρχές του 17ου αιώνα, ήταν η επιλογή του διαχειριστή του προφίλ της Μονακό για την φωτογραφίας του post, ενώ η έμπνευσή του προεκτάθηκε σε ποιητικά μονοπάτια, κοιτώντας τη μορφή του Άγγλου ποιητή και θεατρικού συγγραφέα.

«Συνέχεια λέτε για το 27-2 
Αλλά τώρα, είδατε κάτι καινούργιο
Χάσατε από εμάς, τους διαδικτυακούς σας φίλους
Μονακό και Παναθηναϊκός, εκεί σταματά η τύχη σας»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!