Η Λιλ και το Παρίσι θα φιλοξενήσουν τα Ολυμπιακά Τουρνουά μπάσκετ ανδρών / γυναικών στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Λιλ και το Παρίσι θα φιλοξενήσουν τα Ολυμπιακά Τουρνουά μπάσκετ ανδρών / γυναικών στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι. Στο “Stade Pierre-Mauroy” της Λιλ θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης.

Η επιλογή του ποδοσφαιρικού γηπέδο της Λιλ από την Οργανωτική Επιτροπή «Παρίσι 2024» είχε προκαλέσει αμφιβολίες αρχικά, λόγω της απόστασης από το Παρίσι, δηλαδή των 225 χιλιομέτρων από το Παρίσι, καθώς και λόγω του ότι δεν υπήρχε air condition.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Καθώς, το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ, “Stade Pierre-Mauroy”, έχει τις προδιαγραφές για να μετατραπεί σε κλειστό, με τη σύμφωνη πλέον γνώμη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ (FIBA), η ΔΟΕ και η Οργανωτική Επιτροπή γνωστοποίησαν πως οριστικά το εναρκτήριο τζάμπολ στο Ολυμπιακό τουρνουά ανδρών και γυναικών για το 2024 θα λάβει χώρα στη Λιλ.

Στο ίδιο γήπεδο, το 2015 είχε διεξαχθεί το Ευρωμπάσκετ του 2015.

Επιπρόσθετα, η ΔΟΕ και η Οργανωτική Επιτροπή «Παρίσι 2024» γνωστοποίησαν πως οι νοκ άουτ αγώνες των Ολυμπιακών τουρνουά μπάσκετ θα φιλοξενηθούν στο Παλέ ντε Μπερσί του Παρισιού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!