Ο Φώτης Ιωαννίδης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον ενώ αποθέωσε τον Μπρινιόλι.

Ο Φώτης Ιωαννίδης άλλαξε τις… ισορροπίες στον χθεσινοβραδινό (30/11) αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στο «Ceramica», απ’ την στιγμή που πέρασε αλλαγή στο 60ό λεπτό.

Σημείωσε ένα υπέροχο γκολ στο 80’, έχασε το πρώτο πέναλτί του στο 66’ (πήγε στο δοκάρι, αλλά δεν… κόστισε καθότι ο Παλάσιος πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε) κι έβγαλε μία ασίστ μισό… γκολ στο Αϊτόρ στο 70’.

Ο 23χρονος επιθετικός (απ)έδειξε για άλλη μία φορά πως έχει ανέβει πολλά επίπεδα την εφετινή σεζόν, έφτασε τα 6 γκολ φέτος στα Κύπελλα Ευρώπης πιάνοντας επιδόσεις… Βαζέχα και Σαραβάκου και παρά την ήττα των «πράσινων» στην Ισπανία -που σήμανε και τον οριστικό αποκλεισμό τους απ’ το Europa League- σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ:

-Για την εμφάνισή του και την αλλαγή της εικόνας της ομάδας όταν πέρασε στο γήπεδο στο 60’:
«Κάθε εβδομάδα είμαι σε ετοιμότητα και θέλω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Είτε ο προπονητής αποφασίζει να ξεκινήσω, είτε όχι, εγώ θέλω να κερδίζει η ομάδα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κι αυτό προσπαθώ να κάνω. Να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Δυστυχώς σ’ αυτό το ματς με τη Βιγιαρεάλ δεν τα καταφέραμε. Όλοι το πιστεύαμε. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά πως εάν βάζαμε ένα γκολ, θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Το βάλαμε και στο 3-0 και είδαμε ότι ακόμη κι από αυτό το σκορ, μπορούσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Το πιστεύαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

-Για το τι κρατάει από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου:
«Γνωρίζουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν πρέπει να τα παρατάει και δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό κρατάω προσωπικά η ομάδα πάλεψε ως το τέλος για να πάρει ένα αποτέλεσμα σ’ αυτό το γήπεδο». Ιωαννίδης

-Για το καθοριστικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα που ακολουθεί στις 14/12 με «έπαθλο» τη θέση στο Europa Conference League:
«Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το 2024. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Το ματς στη Λεωφόρο είναι κρίσιμο και θα ανταπεξέλθουμε όπως πρέπει». Ιωαννίδης

-Για το γεγονός ότι τον παρακολούθησαν πάλι αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες:
«Η δουλειά μου είναι ο Παναθηναϊκός και να προσπαθώ να κερδίζω κάτι παιχνίδι με την ομάδα μου. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Το μυαλό μου είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. Οι “ μετοχές” κι όλα αυτά δεν με απασχολούν. Με νοιάζει μόνο η ομάδα κι ότι καταφέρνουμε μέσα από αυτή είναι πολύ σημαντικό».

-Για την ατάκα του Γιοβάνοβιτς στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ για τον ίδιο και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό:
«Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο κόουτς είπε αυτό που πιστεύει. Είναι πολύ σημαντικό και τιμητικό για μένα αυτό που είπε, να μείνω δηλαδή στον Παναθηναϊκό για χρόνια. Είναι πολύ όμορφο και γιατί όχι να μην πραγματοποιηθεί…».

-Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το 60’:
«Γνωρίζουμε που πρέπει να “ πατήσουμε”. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο “ μονοπάτι”. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτά που πρέπει να έχουμε. Αλλά θα βρούμε το δρόμο μας και καλή ώρα την Κυριακή έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας με τον ΟΦΗ».

-Για την στήριξη της ομάδας και του κόσμου στον Μπρινιόλι και την τρομερή εμφάνιση του Ιταλού:
«Γνωρίζουμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μόνο υποστηρικτικός κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Ο Αλμπέρτο έχει τρομερή προσωπικότητα Μια απίστευτη νοοτροπία και το δείχνει σε κάθε ματς. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και το έδειξε και στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Παρότι έκανε λάθος στο προηγούμενο ματς ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και τον ευχαριστούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!