Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε πως παρά την ήττα ο Παναθηναϊκός αποκομίζει ευρωπαϊκές εμπειρίες από τέτοιου είδους αγώνες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά το τέλος της ήττας του Παναθηναϊκού στο Θεράμικα από τη Βιγιαρεάλ με 3-2. Ένα αποτέλεσμα που τον αφήνει εκτός συνέχειας Europa League και πλέον από τον ίδια εξαρτάται το άλλο ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Conference League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

«Λόγω της βαθμολογικής μας κατάστασης, έπρεπε να είμαστε επιθετικοί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε.

Στη διάρκεια του α’ ημιχρόνου ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Μέσα από λίγα λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ δίχως να είναι μεγάλη η διαφορά στο παιχνίδι. Η είσοδός μας στο β’ μέρος έφερε και το τρίτο ημίχρονο, ήταν μετά, δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Το καταφέραμε.

Μέσα στο β’ ημίχρονο παίχτηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ουσιαστικά, μας αφήνει μια πικρή γεύση. Κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Το δεύτερο ημίχρονο ποδοσφαιρικά ήταν εξαιρετικό».

Για την αντίδραση: «Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε στους ομίλους μέσα από τα προκριματικά. Λόγω και της ποιότητας και της ταχύτητας απαγορεύονται να κάνουμε λάθη. Είναι μεγάλες οι εμπειρίες, σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σήμερα ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθειά μας ήταν κάτι που σε εμένα, μου δίνει μια πολύ μεγάλη αίσθηση ότι ήμαστε μια ομάδα που μπορεί να είναι ανταγωνιστική ανεξαρτήτως σκορ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!