Νέα «επίθεση» προς την Ευρωλίγκα εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση στο Instagram πετώντας καρφιά και για το αραβικό ενδιαφέρον.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για ακόμη μια φορά εξαπέλυσε τα «πυρά» κατά της Ευρωλίγκα. Με μια ανάρτησή του στο Instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα έντονα παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με τους Πράσινους. Μάλιστα πέταξε τα «καρφιά» του για τις ενδεχόμενες συμφωνίες ώστε να προστεθεί μια ομάδα από την Αραβία στην Ευρωλίγκα ενώ μεταξύ άλλων την χαρακτήρισε ως «τσίρκο». Γιαννακόπουλος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Ανεξάρτητα από το πόσους Άραβες θα φέρετε και τα πετροδόλαρα που θα φέρουν στη διοργάνωση, με αυτό το επίπεδο διαιτησίας, δεν θα επενδύσει ποτέ καμία σοβαρή εταιρεία και δεν θα βάλει το όνομά της δίπλα σε αυτό το τσίρκο», κάνοντας μάλιστα και tag το επίσημο προφίλ της Ευρωλίγκα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!