Η πέμπτη αγωνιστική του Europa League ολοκληρώθηκε και ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Η πέμπτη αγωνιστική του Europa League ολοκληρώθηκε και ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα, δώδεκα ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ του Europa League από τους ομίλους της διοργάνωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ, Μαρσέιγ, Μπράιτον, Ρεν, Βιγιαρεάλ, Σλάβια και Ρόμα έχουν εξασφαλίσει πρόκριση αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποιον γύρο.

Η Σερβέτ είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που γνωρίζει ότι θα συνεχίσει στο Europa Conference League.

Τέλος, οι Άρης Λεμεσού, Σέριφ και Χάκεν αποκλείστηκαν και θα τερματίσουν στην 4η θέση των ομίλων τους.

Τι ισχύει για το Europa League

Προκρίθηκαν στη φάση των 16: Αταλάντα, Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν
Προκρίθηκαν στα playoffs για τη φάση των 16: Σπόρτινγκ
Εξασφάλισαν πρόκριση και περιμένουν να μάθουν σε ποια φάση: Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ, Μαρσέιγ, Μπράιτον, Ρεν, Βιγιαρεάλ, Σλάβια, Ρόμα
Αποκλείστηκαν σίγουρα: Άρης Λεμεσού, Σέριφ, Χάκεν

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!