Σε δηλώσεις του ο Αϊτόρ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να παραμείνει ενωμένη και να κρατήσει τα θετικά.

Η εμφάνιση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο ματς της Πέμπτης (30/11) με τη Βιγιαρεάλ στο “Ceramica”, ήταν το πιο ευχάριστο γεγονός μίας βραδιάς γεμάτης από έντονα συναισθήματα, στην ήττα του Παναθηναϊκού με 3-2 απ’ την ισπανική ομάδα.

Ο Καταλανός εξτρέμ έδειξε για πρώτη φορά τόσο πειστικά πως έχει αφήσει πίσω του όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, μετά την επέμβαση που έκανε πέρυσι στον χιαστό του αριστερού γονάτου του, είχε μία πολύ «γεμάτη» παρουσία με κερδισμένο πέναλτι, μία σημαντική ευκαιρία στο 70’ για να μειώσει σε 3-2 κι ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 58’ για… εκατοστά.

Τεράστιο το όφελος της αγωνιστικής επιστροφής του, με τον ίδιο να δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ, μετά το ματς με το «κίτρινο υποβρύχιο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά ο Αϊτόρ μίλησε:

-Για την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα:
«Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα… Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε ενωμένοι σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση».

-Για το τι κρατάει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό:
«Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα».

-Για το πως αισθάνεται ο ίδιος την περίοδο αυτή της επιστροφής του:
«Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!