ΑΕΚ: Με αυτά τα αποτελέσματα προκρίνεται στο Europa Conference League - Τι θέλει η «Ένωση» στην τελευταία αγωνιστική με τον Άγιαξ.

Η πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Μπράιτον δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης.

Η ΑΕΚ έχει τέσσερις βαθμούς, την ώρα που Μπράιτον και Μαρσέιγ έχουν περισσότερους, με συνέπεια να δίνει μάχη με τον Άγιαξ για την 3η θέση και τη συνέχεια στα playoffs της φάσης των 16 του Europa Conference League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην έκτη και τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ φιλοξενείται στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” από τον Άγιαξ.

Εκεί τα δεδομένα είναι απλά και σταθερά:

-Με νίκη, η ΑΕΚ πάει στους 7 βαθμούς και προκρίνεται
-Με ισοπαλία, πάει στους 5 βαθμούς έναντι 3 του Άγιαξ και προκρίνεται και πάλι.
-Με ήττα, όμως, ο Άγιαξ την προσπερνάει για πρώτη φορά στη βαθμολογία και την αφήνει οριστικά στην 4η θέση κι εκτός Ευρώπης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!