Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Κορέας τιμώρησε με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα τον Χουάνγκ Ουι-τζο, αφού κατηγορήθηκε ότι τράβηξε και μοιράστηκε ένα σεξουαλικό βίντεο με την πρώην σύντροφό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Κορέας τιμώρησε με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα τον Χουάνγκ Ουι-τζο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος τώρα αγωνίζεται στη Νόριτς, ως δανεικός από τη Νόττιγχαμ Φόρεστ, αφού κατηγορήθηκε ότι τράβηξε και μοιράστηκε ένα σεξουαλικό βίντεο με την πρώην σύντροφό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Οι αρχές της Νότιας Κορέας ερευνούν τις καταγγελίες που έκανε η πρώην σύντροφος του παίκτη, ο οποίος έπαιξε με τη Νόριτς χθες (28/11) και μάλιστα σημείωσε ένα γκολ στην ήττα της ομάδας από τη Γουότφορντ (2-3).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με το BBC, ο Χουάνγκ Ουι-τζο αρνείται την κατηγορία και ο αγγλικός σύλλογος παρακολουθεί την εξέλιξη της έρευνας.

Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με τη Νότια Κορέα σε δύο προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 στην τελευταία διεθνή διακοπή, σκοράροντας με πέναλτι κόντρα στη Σιγκαπούρη.

Αναμενόταν να κληθεί για το Κύπελλο Ασίας τον Ιανουάριο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της έρευνας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!