O κόσμος της Παρτιζάν θα αποτελέσει τον... έκτο παίκτη της στη «Stark Arena», ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (30/11, 21:45), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

O κόσμος της Παρτιζάν θα αποτελέσει τον… έκτο παίκτη της στη «Stark Arena», ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (30/11, 21:45), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε sold out για το ματς με τους «πράσινους», κάνοντας την αποστολή του «τριφυλλιού» ακόμα πιο δύσκολη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο κόσμος αναμένεται να δημιουργήσει μία «καυτή» ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν, που διανύει μία εξαιρετική περίοδο μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ευρωπαϊκές νίκες, ενώ στόχος του θα είναι να ωθήσει τους Σέρβους στην επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.

Η προσπάθεια τους αυτή αναμένεται να ενισχυθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς είναι ορατή η επιστροφή δύο πολύτιμων παικτών της Παρτιζάν, αυτή του Κέβιν Πάντερ και του Αλέκσα Αβράμοβιτς, οι οποίοι προπονήθηκαν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!