Μονακό-Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε στο Πριγκιπάτο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και ηττήθηκε με 85-77 από τους Μονεγάσκους.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε 12 πόντους (επιμέρους σκορ 12-4) στα τελευταία δύο λεπτά του ματς με τη Μονακό στη «Σάλα Γκαστόν Μεντεσάν», με το 73-73 να μετατρέπεται στο τελικό 85-77. Μονακό-Ολυμπιακός

Η ομάδα του Πειραιά γνώρισε την 5η ήττα της (6-5) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, λόγω της αστοχίας της στο τέλος κι ενώ έως τότε χάρη στην πιεστική άμυνα και τους «καυτούς» Κέινααν (20π. με 5/8 τρίποντα), Ουόκαπ (16π. με 2/5 τρίποντα) και Άλεκ Πίτερς (15π. με 4/5 τρίποντα) απειλούσε με «διπλό» τους Μονεγάσκους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Άποντος έμεινε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου, ενώ μόνο 4 λεπτά αγωνίστηκε στην επιστροφή του στο παρκέ στη Euroleague o Σακίελ ΜακΚίσικ.

Ο Μάικ Τζέιμς, με 24 πόντους (2/6 τρίποντα) και 6 ασίστ ήταν καθοριστικός σε όλο το ματς, αλλά κυρίως στο τέλος, όταν κρίθηκε ο νικητής. Μόνο ο Έλι Οκόμπο ήταν επίσης διψήφιος (11π.) από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς που πλέον μετρά 7-4 και προσπέρασε τους Πειραιώτες.

Μονακό-Ολυμπιακός: Τα highlights της αναμέτρησης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!