Με νίκη κλείνει το 2023 για την Μαρία Σάκκαρη αφού νίκησε με 6-3, 6-4 την Δανή, Καρολίν Βοζνιάκι, Νο 238 του κόσμου.

Με νίκη κλείνει το 2023 για την Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε με 6-3, 6-4 την Δανή, Καρολίν Βοζνιάκι, η οποία πλέον βρίσκεται στο Νο 238 του κόσμου.

Η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Βοζνιάκι, διεξήχθη στο πλαίσιο του τουρνουά επίδειξης «2023 TennisFest GNP», που φιλοξενήθηκε στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην «Plaza de Toros» που μετατράπηκε σε ένα τεράστιο γήπεδο τένις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η χωρητικότητα φθάνει στους 42.000 θεατές, ωστόσο ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 25.000 φίλων του τένις.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης αυτής, σειρά στο κορτ πήραν ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Αμερικανός, Τόμι Πολ (Νο 12), με τον νεαρό Ισπανό (Νο 2 στον κόσμο) να επικρατεί με 7-6, 6-3.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!