Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι κατέθεσαν πρόταση σε Αλέξις Σάντσες και Αλεξάντερ Λακαζέτ για να καλύψουν δύο σημαντικά κενά.

Τέλος καριέρας για τον Ντάγκλας Κόστα στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα των Λος Αντζελες Γκάλαξι, με την ομάδα να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος σταρ, που εντάχθηκε στο MLS το καλοκαίρι του 2022, δεν πρόκειται ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Λος Αντζελες, η οποία ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και η διοίκηση έχει στραφεί στον Αλέξις Σάντσες για να καλύψει το κενό του στην επίθεση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 34χρονος Χιλιανός άσος, με σπουδαία καριέρα σε Αρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επέστρεψε το καλοκαίρι στην Ιντερ και τον Ιανουάριο αναμένεται να περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Επίσης η ομάδα του Λος Αντζελες ψάχνει και για σέντερ φορ, μετά την αποχώρηση του Τσιτσαρίτο Ερνάντες και έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Γάλλο επιθετικό, Αλεξάντερ Λακαζέτ, ο οποίος αναμένεται να φύγει από τη Λιόν τον Ιανουάριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!