Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Δίχτυα και για τον Ντόαν, 5-0 οι Γερμανοί συνεχίζουν τον διασυρμό των «ερυθρολεύκων».

Ασταμάτητη η Φράιμπουργκ έφτασε και σε 5ο γκολ στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Ανταμού τσίμπησε ωραια την μπάλα, πήρε μέτρα στο γήπεδο, ο Έσε στην προσπάθειά του να διώξει έστρωσε στον Ντόαν για το 5-0.

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Βροχή τα γκολ, χατ-τρικ ο Γκρέγκοριτς και 4-0 οι Γερμανοί 

Το χατ-τρικ του συμπλήρωσε ο Γκρέγκοριτς κόντρα στον Ολυμπιακό και έκανε το 3-0 για την Φράιμπουργκ στο 36ο λεπτό του αγώνα.

Οι παίκτες της Φράιμπουργκ έφεραν από τα δεξιά στα αριστερά, ο Μακενγκό έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Αυστριακός με το κεφάλι πετυχαίνει το τρίτο του γκολ.

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Χατ-τρικ ο Γκρέγκοριτς και 3-0 οι Γερμανοί

Το 4-0 από τον Σιλντιγιά

Η Φράιμπουργκ πατάει πολύ εύκολα στην περιοχή του Ολυμπιακού και βρίσκει τέταρτο γκολ. Γκρέγκοριτς και Χέλερ έπαιξαν το 1-2, η μπάλα έφτασε στα δεξιά στον Σιλντιγιά, ο οποίος σούταρε για το 4-0.

Το 2-0 μόλις από το 8ο λεπτό 

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός, ο Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ για την γερμανική ομάδα.

Η Φράιμπουργκ μπαίνει μπροστά στο σκορ νωρίς στην αναμέτρηση. Ο Έγκσταϊν από τα δεξιά είδε τον Γκρέγκοριτς μέσα στην περιοχή μπροστά από τον Ρέτσο και με ένα αδύναμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πασχαλάκης δεν κατάφερε να αντιδράσει και από το 3ο κιόλας λεπτό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται να κυνηγάει τους Γερμανούς στο σκορ.

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Το 1-0 από τον Γκρέγκοριτς για τους Γερμανούς

Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα μόλις 3 λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά δίχτυα και πάλι με σκόρερ τον Γκρέγκοριτς

Το 2-0 της Φράιμπουργκ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!