Συνολικά 54 τέρματα σημειώθηκαν στα 16 παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Συνολικά 54 τέρματα σημειώθηκαν στα 16 παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του Champions League 2023/24, ήτοι 10 περισσότερα από την 4η (44), 8 πιο πολλά από την 3η (46), 1 λιγότερο από τη 2η (55) και έξι περισσότερα από την πρεμιέρα (48), φτάνοντας τα 247 μετά από 80 αναμετρήσεις, με μέσο όρο 3,09 γκολ ανά παιχνίδι ή διαφορετικά ένα γκολ κάθε 29 λεπτά στην κορυφαία διοργάνωση.

Τα περισσότερα γκολ (45) έχουν μπει στο χρονικό διάστημα 46΄-60΄, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA. Champions League

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης διαθέτουν την καλύτερη επίθεση (από 15 γκολ), η Σίτι έχει και τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας (69%) και τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις (94%), η Σεβίλη τα πιο πολλά τάκλιν (94) και η Ρεάλ Σοσιεδάδ τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (225).

Πρώτοι σκόρερ με 5 γκολ είναι οι Χόιλουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), ο οποίος έχει και τα πιο πολλά σουτ στην εστία (16), ο Σακά (Άρσεναλ) τις πιο πολλές ασίστ (4), ο Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης) με τον Χούμελς (Ντόρτμουντ) τα περισσότερα ( από 20) τάκλιν, ενώ τις πιο πολλές αποκρούσεις (απο 31) έχουν πραγματοποιήσει ο Ρατσιόπι (Γιουνγκ Μπόις) και ο Όμρι Γκλάζερ (Ερυθρός Αστέρας).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!