Ο επιθετικός της Μπράιτον, Ανσού Φάτι και ο αμυντικός, Ταρίκ Λάμπτεϊ θα μείνουν εκτός δράσης για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο επιθετικός της Μπράιτον, Ανσού Φάτι και ο αμυντικός, Ταρίκ Λάμπτεϊ θα μείνουν εκτός δράσης για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αυτό δήλωσε σχετικά ο προπονητής της αγγλικής ομάδας και αποψινής αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λάμπτεϊ και ο νεαρός «δανεικός» από την Μπαρτσελόνα, τραυματίσθηκαν στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας νίκης 3-2 της Μπράιτον επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και προστέθηκαν στον… μακρύ κατάλογο των απόντων.

Εκεί, βρίσκονται οι Καόρου Μιτόμα, Ντάνι Γουέλμπεκ, Σόλι Μάρτ και Χούλιο Ενσίσο.

«Ο Ανσού και ο Λάμπτεϊ είναι αμφότεροι τραυματίες», είπε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε: «Θα τους χάσουμε για πολύ καιρό, νομίζω. Θα πρέπει είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν ξέρω εάν θα νικήσουμε, αλλά σίγουρα θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!