Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και της ήττας από τη Μονακό τονίζοντας την κρισιμότητα των σουτ του Μάικ Τζέιμς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και της ήττας από τη Μονακό.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στο τομέα των ριμπάουντ αλλά και στα σουτ του Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:

«Εάν μπορούσαμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα απ’ αυτό το ματς, θα ήταν πως έπρεπε να είχαμε προστατέψει περισσότερο την μπάλα όταν την είχαμε στα χέρια μας. Ξεκινήσαμε την τρίτη περίοδο, κάνοντας τρία συνεχόμενα λάθη στη σειρά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι μία ομάδα που της αρέσει να χτυπά στον αιφνιδιασμό και έπρεπε να ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί και να προστατέψουμε την μπάλα.

Το δεύτερο θέμα που είχαμε ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, πήραν πολλά κι έτσι είχαν δεύτερες ευκαιρίες. Στο τέλος ήταν ένα σκληρό ματς. Χάσαμε δύο βολές και δύο καλάθια από τον Μάικ Τζέιμς που έκριναν ουσιαστικά το παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!