Σε λίγες ώρες η ΑΕΚ δίνει κρίσιμο αγώνα εντός έδρας με τη Μπράιτον και ο Ματίας Αλμέιδα ανέλυσε το προφίλ του αντιπάλου.

Σε λίγες ώρες η ΑΕΚ δίνει κρίσιμο αγώνα εντός έδρας με τη Μπράιτον και ο Ματίας Αλμέιδα ανέλυσε το προφίλ του αντιπάλου.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η Μπράιτον είναι μια αρκετά δύσκολη αντίπαλος και πως τα παιχνίδια του ομίλου είναι επιπέδου Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλμέιδα:

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, αλλά για εμάς κάθε παιχνίδι σε αυτόν τον όμιλο είναι σαν τελικός. Ο όμιλος είναι τόσο δυνατός όπως του Champions League. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».

Έπειτα κλήθηκε να μιλήσει και για τον Πισάρο:

«Για τον Πισάρο μιλάω λίγο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτόν. Τα πηγαίνει καλά. Τα παιχνίδια πια είναι πάρα πολλά, το ποδόσφαιρο είναι πιο δυναμικό και ο κίνδυνος για τραυματισμούς είναι μεγαλύτερος. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να έχεις πάντα παίκτες διαθέσιμους να αγωνιστούν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!