Η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 από τη Μπράιτον στην OPAP Arena και αποχαιρέτησε το Europa League. Το μοναδικό γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της διοργάνωσης πέτυχε ο Ζοάο Πέδρο.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 από τη Μπράιτον στην OPAP Arena και αποχαιρέτησε το Europa League. Το μοναδικό γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της διοργάνωσης πέτυχε ο Ζοάο Πέδρο με πέναλτι στο 55ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με δεύτερη κίτρινη στο 66΄.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μαρσέιγ και η Μπράιτον προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στην τελευταία αγωνιστική (14/12) για να συνεχίσει στο Conference League.

Τα highlights του αγώνα
Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία) ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1
Κίτρινες: Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ – Φέλτμαν ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1
Κόκκινη: Γκατσίνοβιτς (66΄-δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Χατζισαφί, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (83΄ Πιζάρο), Άμραμπατ (72΄ Ελίασον), Μάνταλος (72΄ Αραούχο), Τσούμπερ (72΄ Πόνσε)
ΜΠΡΑΪΤΟΝ (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Φερμπρούγκεν, Χίνσελγουντ, Ντανκ, Ιγκόρ, Φέλτμαν, Γκρος, Γκίλμουρ (87΄ Μπαλεμπά), Αντινγκρά, Ζοάο Πέδρο (77΄ Μίλνερ), Μιτόμα (69΄ Νταούντ), Φέργκιουσον (87΄ Ντάφους)

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!